PDA    Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Системи безпеки, розумний дім, HD відеоспостереження

Главная » 2016 » Январь » 6 » 2016 рік дає старт довгоочікуваній інтеграції
23:55
2016 рік дає старт довгоочікуваній інтеграції

                Hikvision США, американський підрозділ                 китайського гіганта індустрії безпеки, в партнерстві з Control4, провідним постачальником систем домашньої автоматики та управління, об'єднують  зусилля для виводу на ринок довгоочікуваного продукту - системи відеоспостереження, інтегрованої в систему «розумний будинок». Відеокамери Hikvision працюватимуть в єдиній операційній системі розумного будинку, значно покращуючи її ефективність та функціональність, додаючи необхідної інформативності  та вдосконалюючи функції управління та автоматизації освітлення, енергоспоживання, забезпечення життєдіяльності та безпеки будинку.

   Control4 постачає обладнання для розумних будинків протягом вже 10 років і володіє клієнтською базою, яка нараховує більш ніж 200000 будинків по цілому світі.  Професійна мережа інсталяторів нараховує більш ніж 3400 монтажників, які забезпечують цілодобову технічну підтримку та обслуговування пристроїв Control4, які керують  освітленням, шторами, жалюзі, електроприладами, розважальними системами, дверними замками, термостатами, датчиками систем безпеки та відеокамерами за допомогою сенсорних екранів та пультів дистанційного керування, а в разі необхідності – за допомогою смартфона  чи планшета.   

  "Дистанційний моніторинг є величезним мотиватором для наших клієнтів", сказав Ноель Гуфф, старший директор з розвитку бізнесу Control4, коментуючи результати опитування, які показали, що 92% американських домовласників почуватимуться безпечніше, якщо вони контролюватимуть та керуватимуть свої будинки віддалено.   

  Більше 40 типів IP камер Hikvision відтепер знаходяться в Базі драйверів Control4 і доступні для замовників розумного будинку.  "Робота з такими партнерами, як Hikvision, є неймовірно важливою для нас, оскільки ми прагнемо до взаємодії, адже Control4 є відкритою екосистемою. " сказав пан Гуфф. У свою чергу  Ігл Йін, головний технічний директор Hikvision США, додав: "Нikvision прагне забезпечити свободу і можливість вибору для наших клієнтів, тому технологічна сумісність дуже важлива для нас. Напружена робота нашої команди привела до появи більш ніж 100 технологічних партнерів  Hikvision. Ми дуже задоволені нашим партнерством з Control4 і щасливі, що інсталятори систем безпеки тепер будуть мати змогу впроваджувати продукти Hikvision на ринок домашньої автоматики". 

  

Просмотров: 3553 | Добавил: szumsky | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
ГЛАВНАЯ | КОНТУРЫ БЕЗОПАСНОСТИ | СТАТЬИ | СОВЕТЫ СПЕЦИАЛИСТА | ФОРУМ | ФОТО | КОНТАКТЫ | ПРАЙСЫ | ССЫЛКИ



HD видеонаблюдениеСистемы безопасности своими руками